דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגה לימונית
עוגה קלה להכנה בטעם לימוני
  • 1 בקערה להקציף את החלבונים (הלבנים) עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ונוקשה.
  • 2 בקערה אחרת לערבב היטב את יתר המצרכים (תערובת החלמונים - הצהובים).
  • 3 לשלב בין תערובת החלבונים לתערובת החלמונים באיטיות בתנועות עטיפה.
  • 4 לשמן תבנית עגולה/מרובעת חד פעמית ולמזוג את התערובת לתוכה.
  • 5 להכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות עד שהעוגה מזהיבה וקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. להוציא, לקרר, לפזר אבקת סוכר (לא חובה) ולהגיש עוגה לימונית קלה וטעימה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה/מרובעת חד פעמית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 22.9% 8.1% 69%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב