דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 227 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קבבוני טלה בניחוח הדרים
קבבוני טלה
  • 1 בקערה גדולה לשים את כל המרכיבים ממש כמו בצק. בנוגע לפלפל החריף - אפשר להפחית או לא להוסיף כלל - תלוי מהי רמת החריפות שרוצים.
  • 2 עוטפים בניילון נצמד ושמים למנוחה של חצי שעה במקרר.
  • 3 יוצרים מהתערובת קבבונים (לא עבים מדי על מנת שיישארו עסיסיים).
  • 4 מלהיטים מחבת פסים או מחבת כבדה, מורחים שכבה דקה של שמן וצולים כ- 3 דקות.
  • 5 הופכים ומשלימים צלייה עוד כ- 2 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש על מצע תפוחי אדמה צלויים, נבטים, טחינה ופסטו.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 41.4% 42.3% 13%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.75 (0.8 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב