דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 225 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת ברוקולי וגבינה
פשטידת ברוקולי עם גבינה
  • 1 לערבב היטב את כל המצרכים מלבד הברוקולי לעיסה אחידה.
  • 2 להוסיף את הברוקולי (שקית 800 גרם ברוקולי קפוא, מופשר חלקית, חתוך לפיסות נוחות לנגיסה) החתוך ולערבב היטב.
  • 3 לשפוך לתבנית מלבנית בינונית ולהכניס לתנור שחומם ל- 170.
  • 4 לאפות כ- 40 דקות עד שהפשטידה יציבה וזהובה מלמעלה (אפשר לעשות את מבחן הקיסם כדי לבדוק אם מוכן).
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
גיוונים: ניתן לפזר מעל הפשטידה מעט שומשום. ניתן להחליף את הברוקולי בראש כרובית שלם מפורק לפרחים שבושלו לריכוך. במקרה כזה כדאי להוסיף חצי צרור שמיר קצוץ.

ציוד נדרש: תבנית מלבנית בינונית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.6% 24.8% 34% 31.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב