דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (30 יחידות כנפיים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כנפיים ברוטב חמוץ מתוק
כנפיים סיניות ברוטב חמוץ מתוק
  • 1 לחמם את השמן במחבת רחבה ולאדות את הבצל, השום והג`ינג`ר.
  • 2 להוסיף את הכנפיים והסוכר, ולטגן כ- 5 דקות עד להשחמה.
  • 3 להוסיף את שאר המצרכים מלבד מציר העוף ולבשל כ- 10 דקות.
  • 4 להוסיף את ציר העוף, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כשעה ללא כיסוי עד שהרוטב סמיך מאוד ומצומצם. הכנפיים מוכנות כשהן מקבלות צבע קרמלי. מתאים להגיש כנפיים ברוטב חמוץ מתוק על מצע של אורז לבן עם סלט שורשים סיני!
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. את ציר העוף ניתן גם להכין מכף אבקת מרק ומים רותחים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 22.4% 66.9% 10.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב