דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (כ- 20 יחידות קנלוני)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קנלוני בשר
קנלוני במילוי בשר בקר טחון
  • 1 לחמם את השמן במחבת.
  • 2 לקצוץ את הבצל, להוסיף למחבת ולטגן עד להשחמה קלה.
  • 3 להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד שהוא משנה את צבעו.
  • 4 לקצוץ את הכוסברה ולהוסיף למחבת.
  • 5 להוסיף חצי מכמות המלח והפלפל, את הכמון והקינמון ולערבב.
  • 6 להסיר מהאש.
  • 7 למלא את הקנלוני (אין צורך בבישול מוקדם) במלית הבשר ולהניח בתבנית מרובעת חד פעמית.
  • 8 באותה מחבת שטיגנו את הבשר לשים את רסק העגבניות, השום, הפפריקה, יתרת המלח והפלפל והמים, ולהביא לרתיחה.
  • 9 למזוג את הרוטב מעל הקנלוני.
  • 10 לכסות בנייר כסף ולהכניס לאפייה בחום של 200 מעלות למשך כשעה.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מרובעת חד פעמית (או כל תבנית מתאימה אחרת).

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 15.7% 40.3% 40.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב