גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | קנלוני בשר |
20 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (כ- 20 יחידות קנלוני)
ציוד נדרש: תבנית מרובעת חד פעמית (או כל תבנית מתאימה אחרת).
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 94 | 105 |
חלבונים (גרם) | 8.12 | 9.04 |
פחמימות (גרם) | 8 | 9 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.82 | 0.91 |
שומנים (גרם) | 3.15 | 3.51 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.84 | 0.93 |
כולסטרול (מ"ג) | 18.25 | 20.32 |
נתרן (מ"ג) | 328.72 | 366.05 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.62 | 0.69 |
מים (גרם) | 56.82 | 63.27 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 14.37 | 16 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.9 | 2.11 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.02 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.06 | 0.06 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.48 | 1.65 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.2 | 0.23 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.13 | 0.15 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 5.64 | 6.28 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.63 | 0.7 |
ויטמין C (מ"ג) | 3.14 | 3.49 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.23 | 0.26 |
ויטמין K (מק"ג) | 7.85 | 8.74 |
סידן (מ"ג) | 10.46 | 11.65 |
ברזל (מ"ג) | 0.95 | 1.05 |
מגנזיום (מ"ג) | 8.95 | 9.97 |
זרחן (מ"ג) | 58.47 | 65.12 |
אבץ (מ"ג) | 1.78 | 1.98 |
אשלגן (מ"ג) | 127.26 | 141.72 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.04 | 0.04 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.03 | 0.04 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0.02 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0.02 |