מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 95 גרם למנה\יחידה (כ- 9-12 קציצות - תלוי בגודל)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
קציצות בשר בקר
- 1 לערבב את כל החומרים ביחד - בשקית אבקת מרק התירס משתמשים כמעבה, לתוך תערובת הבשר והפלפלים.
- 2 ליצור קציצות שטוחות מהתערובת.
- 3 לאפות בחום בינוני-גבוה למשך 20 דקות.
- 4 להפוך ולאפות בגריל 10 דקות נוספות (אחרי שהופכים לפונקציית הגריל - שהקציצות לא תהיינה קרובות לסלילים הלוהטים של התנור, יש להרחיק למדף האמצעי או התחתון של התנור).
- 5 ממליצה להגיש מעל סלט צבעוני קצוץ דק ולקשט בכף חומוס גרגירים וטחינה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
כדי להמיר לבריא יש לטחון בקר דל שומן (נתחים כמו פילה מדומה, פילה, כתף), ובמקום אבקת מרק התירס לעיבוי להשתמש בשיבולת שועל טחונה באותה הכמות.
הערך התזונתי כולל אך ורק את הקציצות ללא התוספות שמומלצות. בנוסף, הערך התזונתי לא כולל את הפלפל הכתום ואת שקית אבקת מרק התירס.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.4% |
18.6% |
62.9% |
14.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב