מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 510 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
דג טונה בסגנון מרוקאי
- 1 בסיר סוטאז` של דגים מסדרים את השום בתחתית (שיניים שלמות מקולפות).
- 2 מפזרים גם את הפלפלים החריפים, תפוחי האדמה וגרגירי החומוס (שהושרו במים ללילה).
- 3 מעל מוסיפים את הדגים (דג טונה/בקלה/מושט - כל אחד לפי העדפותיו האישיות. אצלנו אוהבים את הטונה. לשים מספר חתיכות דג כמספר האורחים). זורים מעט מלח ומפזרים את הכוסברה.
- 4 אל קערית קטנה מוסיפים את התבלינים אחד על השני, מעל מוזגים את השמן, מערבבים עד לאיחוד ומוזגים על הדגים בסיר.
- 5 אל אותה קערית ממלאים מים עד הסוף ומוזגים גם כן על הדגים בסיר. מנענעים את הסיר מצד לצד עד לאיחוד הנוזלים. בשלב זה, ניתן להשאיר את הסיר לפני הבישול לילה במקרר, כך הדגים סופגים את הטעמים טוב יותר.
- 6 מבשלים על אש גבוהה כ- 10 דקות להרתחה ולאחר מכן מבשלים על אש נמוכה כשעה.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.3% |
32% |
43.6% |
21.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב