דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה פשוטה וטעימה
עוגת גבינה פשוטה להכנה בטעם נפלא
  • 1 להקציף את הגבינה עם הביצים והסוכר. להוסיף את הצימוקים (שהושרו בכוהל דובדבנים - "שרי") ללא הנוזלים.
  • 2 להניח שכבת ביסקוויטים על התבנית (פיירקס שקופה 20X30) המרוססת בתרסיס השמן.
  • 3 לשפוך על זה את תערובת הגבינה. לשים על הגבינה שכבה נוספת של ביסקוויטים.
  • 4 להכניס לתנור ב- 170 מעלות למשך כחצי שעה, עד שרואים שהגבינה הופכת לזהובה - ברגע זה מכבים את התנור.
  • 5 מכינים במהירות תערובת של שמנת עם סוכר וניל.
  • 6 שופכים במהירות על העוגה, מפזרים וסוגרים את הדלת של התנור לפחות לחצי שעה נוספת.
  • 7 מקשטים עם סירופ שוקולד ודובדבנים (לפי הטעם). מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
  • 8 כשמצטנן, מיישרים שורות או שחותכים ונהנים מכל ביס. אמא שלי, כל פעם משנה את התוספות ואת הקישוטים. גם את הביסקוויטים - פעם
  • שוקולד ופעם וניל, פעם צימוקים, פעם נטיפי שוקולד וכו`.
  • 9 תיהנו ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שאוהב את הגבינה מעט חמצמצה - ניתן להוסיף כפית גרידת לימון.

ציוד נדרש: תבנית פיירקס שקופה 20X30.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 13.1% 16.6% 69.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב