דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה פשוטה להכנה בטעם נפלא

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להקציף את הגבינה עם הביצים והסוכר. להוסיף את הצימוקים (שהושרו בכוהל דובדבנים - "שרי") ללא הנוזלים.
  • 2 להניח שכבת ביסקוויטים על התבנית (פיירקס שקופה 20X30) המרוססת בתרסיס השמן.
  • 3 לשפוך על זה את תערובת הגבינה. לשים על הגבינה שכבה נוספת של ביסקוויטים.
  • 4 להכניס לתנור ב- 170 מעלות למשך כחצי שעה, עד שרואים שהגבינה הופכת לזהובה - ברגע זה מכבים את התנור.
  • 5 מכינים במהירות תערובת של שמנת עם סוכר וניל.
  • 6 שופכים במהירות על העוגה, מפזרים וסוגרים את הדלת של התנור לפחות לחצי שעה נוספת.
  • 7 מקשטים עם סירופ שוקולד ודובדבנים (לפי הטעם). מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
  • 8 כשמצטנן, מיישרים שורות או שחותכים ונהנים מכל ביס. אמא שלי, כל פעם משנה את התוספות ואת הקישוטים. גם את הביסקוויטים - פעם
  • שוקולד ופעם וניל, פעם צימוקים, פעם נטיפי שוקולד וכו`.
  • 9 תיהנו ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שאוהב את הגבינה מעט חמצמצה - ניתן להוסיף כפית גרידת לימון.

ציוד נדרש: תבנית פיירקס שקופה 20X30.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)192208
חלבונים (גרם)6.97 7.55
פחמימות (גרם)2932
מתוכן סוכרים (גרם)12.46 13.49
שומנים (גרם)5.51 5.97
מתוכם שומן רווי (גרם)2.72 2.94
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)50.8 55.01
נתרן (מ"ג)91.2898.84
סיבים תזונתיים (גרם)0.28 0.31
מים (גרם)12.8713.94
ויטמין A (מק"ג)18.6820.23
ויטמין B (מ"ג)0.380.41
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.070.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.190.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.766.24
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.11
ויטמין C (מ"ג)0.440.48
ויטמין D (מק"ג)0.240.26
ויטמין E (מ"ג)0.130.14
ויטמין K (מק"ג)0.290.32
סידן (מ"ג)57.3662.11
ברזל (מ"ג)0.310.33
מגנזיום (מ"ג)3.583.88
זרחן (מ"ג)29.5632.01
אבץ (מ"ג)0.170.18
אשלגן (מ"ג)62.3767.53
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.230.25
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.190.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.430.46
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.40.43

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 13.1% 16.6% 69.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.