דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 169 גרם למנה\יחידה (כ- 14 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שכבות תותים
עוגת שכבות עם תותים
  • 1 להפריד ביצים לחלבון ולחלמון.
  • 2 להקציף את החלבונים עם מעט מלח וכוס סוכר לקצף יציב.
  • 3 בנפרד להקציף חלמונים, תמצית וניל, סוכר (הסוכר שנותר) ושמן לקציפה קלה.
  • 4 לקפל את שתי המסות יחדיו ולקפל אליהן את הקמח.
  • 5 לאפות בתבנית 26 ס"מ כ- 40-45 דקות ב- 160 מעלות, עד שקיסם יוצא יבש.
  • הרכבת העוגה:
  • 1 לחתוך את העוגה לשתיים.
  • 2 למרוח קרם בשכבה הראשונה ולסדר כמחצית מהתותים (פרוסים).
  • 3 להניח את השכבה השנייה. על השכבה השנייה יש למרוח את הקרם בצורה ישרה ולסדר את התותים הנותרים מעל כרצונכם.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 26 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 25.6% 11.3% 61.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב