דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת פרג ושוקולד לבן
עוגת פרג מושלמת לאירוח עם שוקולד לבן, צילום: קדם
  • 1 בקערת המיקסר מקציפים היטב את הביצים תוך הוספת הסוכר.
  • 2 מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החומרים הנותרים.
  • 3 שוטחים את התערובת בשתי תבניות מוארכות.
  • 4 אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-נמוך, 160 מעלות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא נקי.
  • 5 להכנת הציפוי - ממיסים את השוקולד והשמנת דקה במיקרוגל.
  • 6 בוחשים ויוצקים על העוגה החמה. הציפוי נספג בעוגה.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: שתי תבניות מוארכות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 36.4% 9.6% 50.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב