דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 85 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ביסקוויט שוקולד
עוגיות שוקולד ביתיות
  • 1 בתוך קערה לערבב את החומרים היבשים: קמח, 10 גרם קקאו ומעט מלח.
  • 2 לערבב את החמאה ואבקת הסוכר עד לקבלת מרקם חלק ולהוסיף ביצה ו- 150 גרם שוקולד מריר (יש להמיס את השוקולד במיקרוגל קודם. אם ממיסים על אש נמוכה - אז על אש נמוכה מאוד כדי שלא יישרף). לערבב עד לבלילה אחידה.
  • 3 להוסיף את החומרים היבשים לקערת הסוכר, החמאה והביצה ולטרוף עד קבלת בלילה חלקה.
  • 4 לקרר במקרר כ- 30 דקות.
  • 5 להוציא מהמקרר, לחמם תנור לטמפ` של 200 מעלות.
  • 6 לזלף עיגולים על נייר אפייה בתוך תבנית עם שק זילוף או עם כף (עיגולים בקוטר 5 ס"מ).
  • 7 לאפות 8-10 דקות.
  • 8 להוציא מהתנור ולקרר.
  • 9 לצורך הקישוט - להרתיח שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד בסיר.
  • 10 לתת לגנאש להתקרר מעט. ליצור פסים של שוקולד על העוגיות בעזרת מזלג טבול בתוך הגנאש, או לטבול חצי עוגיה בתוך הגנאש.
  • 11 לפזר מעל כ- 10 גרם אבקת קקאו בעזרת מסננת קטנה.
  • 12 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 31.7% 7.4% 60.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב