דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 431 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ספגטי ברוטב בולונז
ספגטי בולונז ביתי
  • 1 מבשלים את הספגטי לפי ההוראות על גבי האריזה ומסננים.
  • 2 מטגנים את הבצל עד להזהבה למשך כ- 10 דקות, מוסיפים את הגזר והשום, ומטגנים למשך כ- 5 דקות נוספות.
  • 4 מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו לאפור (תוך כדי ממשיכים לערבב כל הזמן, מועכים ומפרידים את הבשר עם מזלג כדי למנוע היווצרות גושים).
  • 5 מוסיפים לסיר את העגבניות המגורדות והעגבניות המרוסקות, ממשיכים לבשל עוד כ- 5 דקות ומערבבים.
  • 6 מוסיפים את המים הרותחים ואת רסק העגבניות, מערבבים וממשיכים לבשל כ- 5 דקות נוספות.
  • 7 מוסיפים את התבלינים, מערבבים וממשיכים לבשל על אש נמוכה למשך כרבע שעה נוספת.
  • 8 לוקחים סיר לספגטי (אני משתמשת באותו סיר שבישלתי איתו בלי המסננת), מוזגים לסיר את המים, מוסיפים את שמן הזית, הפלפל השחור הגרוס והפפריקה המתוקה.
  • 9 מביאים לרתיחה ולאחר מכן מעבירים לאש קטנה, מוסיפים לסיר את הספגטי המסונן ומערבבים לעוד כ- 5 דקות.
  • 10 הצעת הגשה: שמים ספגטי בצלחת, מוסיפים מרוטב הבולונז ומערבבים.
  • 11 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 18.6% 23.9% 54.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב