מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 405 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
קוביות חזה עוף עם ירקות וחלב קוקוס
- 1 להכין מרינדה לחזה העוף מרוטב הסויה, הזנגביל, השום והקורנפלור. לערבב את קוביות העוף יחד עם המרינדה ולהניח במקרר למספר שעות.
- 2 לחמם את השמן במחבת/ווק גדול, לטגן את קוביות העוף (הטיגון קצר עד לשינוי הצבע של העוף) ולהוציא מהמחבת.
- 3 להוסיף עוד שמן למחבת ולטגן ביחד את הבצל הירוק (להשאיר מעט ממנו לקישוט המנה), השום והזנגביל. להוסיף את הגזר והפלפלים, ולהמשיך לטגן במשך כ- 5 דקות.
- 4 להוסיף את חלב הקוקוס, רוטב הסויה ורוטב הצ`ילי המתוק, לערבב, להוסיף גם את קוביות העוף המטוגנות ולבשל ביחד כ- 5 דקות.
- 5 לטעום, לתקן טעמים בהתאם להעדפה האישית ולפזר את שארית הבצל הירוק לקישוט ולטעם.
- 6 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. זמן ההכנה כולל את זמן שהיית העוף במקרר עם המרינדה. מרכיבי התיבול במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.3% |
18.6% |
44.5% |
32.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב