דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 175 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון מטוגן
פילה מושט מטוגן
  • 1 לפני הכל משרים את הפילה במים עם מיץ מלימון אחד כשעה ומסננים להוצאת הנוזלים.
  • 2 בקערה או בצלחת עמוקה מערבבים את הקמח, המלח, הפלפל השחור והבזיליקום.
  • 3 מחממים את השמן במחבת.
  • 4 מקמחים את פילה הדג בתערובת הקמח והתבלינים, וכשהשמן רותח מניחים אלטיגון משני הצדדים עד להזהבה (מטגנים על החלק עם העור קודם ולאחר מכן על הצד השני ממש לקצת זמן כדי לא לייבש את הדג).
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם טבעות בצל וסלט ירקות.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 23% 59.2% 17.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב