דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

33 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (בלינצ`סים קטנים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בלינצ`ס גבינה וצימוקים
בלינצ`ס גבינה לצד ענבים טריים
  • 1 מערבבים היטב את כל מצרכי הבצק.
  • 2 מחממים מחבת טפלון ומנגבים עם צמר גפן ספוג ב- 3 כפות שמן.
  • 3 יוצקים מצקת אחת של נוזל על המחבת ומטים את המחבת על מנת שהבצק יתפזר על פני כל המחבת (לפעמים צריך הרבה פחות ממצקת מלאה - תלוי בגודל המחבת ובגודל המצקת). עובי הבלינצ`ס ממש דק - בערך מילימטר לאחר הטיגון.
  • 4 ממתינים עד שאפשר להפוך את הבלינצ`ס, הופכים, ממתינים 3 שניות ומורידים מהמחבת.
  • 5 מסדרים בערימה את הבלינצ`ס, ובזמן שממתינים מכינים את המלית: מערבבים היטב בקערה את כל מצרכי המלית.
  • 6 לאחר שהבלינצ`סים קרים - מגלגלים את המלית אל תוך הבלינצ`ס.
  • 7 לפני ההגשה - מחממים מחבת עם כף שמן ומטגנים את הבלינצ`סים הממולאים על אש גבוהה עד שהבלינצ`סים מזהיבים.
  • 8 מקשטים ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
השלמות: אפשר לאכול ולהגיש עם דבש, מעדן, ריבה, סילאן, סוכר, אבקת סוכר, פירות טריים, פירות יבשים ועוד כל מה שטעים לכם עם זה. הערה: אני עושה תמיד כמות שבמתכון ומקפיאה או שמה במקרר, תלוי ברמת האכילה, וכל פעם שמישהו רוצה לאכול בלינצ`ס - מטגנים לו את הכמות שהוא רוצה.

הערך התזונתי לא כולל את ה"השלמות" המצוינות ב"רעיונות לשידרוג". מספר מנות: במחבת קטנה - 30-35 בלינצ`סים, במחבת גדולה - 20-25 בלינצ`סים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 16.9% 24.2% 58.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב