דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 17 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות סולת ופקאן
עוגיות שניתן להגיש בחינה
  • 1 לטחון את הפקאנים ולהעביר לקערה, להוסיף את יתר המצרכים וללוש היטב.
  • 2 להניח את התערובת בצד למנוחה של כ- 10 דקות. התערובת מתקשה מעט.
  • 3 ליצור כדורים קטנים ולהניח בתוך מנז`טים קטנים (מס` 1.5) על גבי תבנית האפייה של התנור.
  • 4 לאפות בחום של 200 מעלות עד להזהבה כ- 15-20 דקות (תלוי בסוג התנור).
  • 5 בתיאבון חיוך

ניתן להחליף את הפקאן הרגיל בפקאן סיני. במידה וחסר נוזלים לבצק - ניתן להוסיף מעט לפי הצורך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 19.5% 9.3% 69.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב