מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 473 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
דג הנסיכה מבושל ברוטב
- 1 משרים את נתחי דג הנסיכה במים עם מיץ מלימון אחד למשך כשעה ומסננים מהנוזלים.
- 2 בסיר שטוח ורחב מניחים את פרוסות תפוחי האדמה ומעל את פרוסות העגבניה והפלפל האדום, ולאחר מכן מניחים את נתחי הדג.
- 3 הכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את המים, השמן, הפפריקה המתוקה, השום, הכוסברה, המלח, והצ`ילי הגרוס, ושופכים על הדג בסיר.
- 4 מניחים על הגז על להבה בינונית ומחכים לרתיחה. לאחר הרתיחה מעבירים לאש קטנה למשך 30-45 דקות בישול.
- 5 במשך הבישול לערבב את הסיר בתנועות סיבוביות ולשפוך בעזרת כף גדולה מהרוטב על הדג.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את הצ`ילי הגרוס. זמן ההכנה כולל את זמן ההשריה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.7% |
23.7% |
49.9% |
22.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב