דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 462 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ז`רקובי - תבשיל בשר בקר עם תפוחי אדמה
תבשיל גולש בסגנון גיאורגי
  • 1 את הבשר החתוך יש להכניס לסיר עם מים ולבשל עד שהבשר מגיר קצף - זהו בעצם הלכלוך המיותר שאנחנו לא רוצים בתבשיל. מסירים את כל הקצף.
  • 2 מוציאים ושוטפים את נתחי הבשר.
  • 3 מניחים בסיר רחב וכבד עם מעט שמן (כף) את נתחי הבשר ומטגנים עד "סגירת" הבשר מכל הצדדים - כלומר, השחמה.
  • 4 בינתיים את פלחי תפוחי האדמה (פלחים גדולים) יש להכניס לקערה ולתבל בתבלינים (לא לקמצץ בפלפל השחור - זה הטעם!).
  • 5 מוסיפים לבשר את הבצל הקצוץ וממשיכים לטגן.
  • 6 מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים מעט.
  • 7 בקערה של תפוחי האדמה (לא לשטוף אותה - נשארים המון תבלינים שם) למלא מים רותחים ולשפוך על התבשיל עד כיסוי כל התבשיל. אם צריך מוסיפים מים רותחים.
  • 8 מבשלים על אש גבוהה כ- 15 דקות.
  • 9 לאחר מכן מורידים לאש נמוכה ומבשלים כשעתיים עד ריכוך הבשר.
  • 10 אני אוהבת להשאיר מעט רוטב. הילדים קוראים לזה ז`רקובי עם מרק ואוכלים בתוספת לחם.
  • 11 טעים והכי חשוב קל להכנה - בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 12.1% 41.9% 41.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב