דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 534 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כנפיים בדבש
כנפיים עם דבש, רוטב סויה ושומשום, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לנקות ולשטוף את הכנפיים, לחתוך כל כנף לשניים ולהניח בצד. לחמם את התנור מראש לחום של 180-200 מעלות.
  • 2 לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב, למזוג על כנפי העוף בקערה, לערבב היטב (מומלץ עם הידיים) ולהניח בצד לספיגת הטעמים למשך כחצי שעה.
  • 3 להניח בתבנית אפייה גדולה את הבצל, הגזר והכרוב, ומעל להניח את הכנפיים (בשלב זה מומלץ גם להבריש את הכנפיים בעזרת מברשת אפייה ברוטב שבקערה).
  • 4 לפזר מעל הכנפיים את השומשום לפי הטעם.
  • 5 לכסות את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר אלומיניום, ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 45 דקות, ולאחר מכן להסיר את הכיסוי ולהשחים מלמעלה למשך כ- 10-15 דקות נוספות (מומלץ להבריש מעט את הכנפיים בשלב זה בעוד רוטב סויה או רוטב טריאקי).
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 26.2% 34.9% 35.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב