דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

120 מנות/יחידות, 17 גרם למנה\יחידה (כ- 120 עוגיות - תלוי בגודל)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות חצי חצי
עוגיות טבולות בשוקולד חלב ושוקולד לבן
  • 1 לערבב את כל חומרי הבצק ביחד עד לקבלת בצק אחיד ורך (כל המצרכים חוץ מהשוקולד).
  • 2 ליצור צינורות (אני עשיתי במכונה) ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 15-17 דקות.
  • 3 לצנן את העוגיות.
  • 4 לחמם כוס שוקולד (חצי כוס שוקולד חלב וחצי כוס שוקולד לבן - אפשר לקנות שוקולד המכיל כבר חצי-חצי) במיקרו בפולסים של 10 שניות עד שהשוקולד רך ודי נוזלי.
  • 5 לטבול כל עוגיה עד חציה ולהניח על רשת לייבוש.
  • 6 לשמור בכלי סגור (אני שמתי את העוגיות לאחסון במקרר).
  • 7 בתיאבון חיוך

אפשר להשתמש בחצי מכמות הבצק ואת החצי השני להקפיא עטוף בניילון נצמד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 20.4% 7.7% 71.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב