מעדן שלא ניתן להפסיק לאכול
1. מערבבים היטב את כל מצרכי המלית.
2. ממלאים את עלי הגפן ומגלגלים לצורת סיגר מהודק היטב.
3. מסדרים אותם בסיר ממש צמודים אחד לשני (לכמות הזו צריך סיר קטן).
4. מכסים את עלי הגפן במים לפי הצורך, מזלפים מעל מעט שמן (2 כפות), מסדרים מעל 2-3 פרוסות לימון ומביאים לרתיחה.
5. כשהמים מגיעים כמעט לתחתית הסיר, מכסים שוב במים עד גובה העלים (הפעם מים רותחים).
6. מכסים את את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה עד שעה וחצי, עד שהאורז מבושל היטב.
7. מערבבים ביחד את כל מצרכי הרוטב.
8. מגישים עם הרוטב.
9. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את עלי הגפן. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.