מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 194 גרם למנה\יחידה (מנה = כ- 6-7 יחידות ממולאים)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מעדן שלא ניתן להפסיק לאכול
- 1 מערבבים היטב את כל מצרכי המלית.
- 2 ממלאים את עלי הגפן ומגלגלים לצורת סיגר מהודק היטב.
- 3 מסדרים אותם בסיר ממש צמודים אחד לשני (לכמות הזו צריך סיר קטן).
- 4 מכסים את עלי הגפן במים לפי הצורך, מזלפים מעל מעט שמן (2 כפות), מסדרים מעל 2-3 פרוסות לימון ומביאים לרתיחה.
- 5 כשהמים מגיעים כמעט לתחתית הסיר, מכסים שוב במים עד גובה העלים (הפעם מים רותחים).
- 6 מכסים את את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה עד שעה וחצי, עד שהאורז מבושל היטב.
- 7 מערבבים ביחד את כל מצרכי הרוטב.
- 8 מגישים עם הרוטב.
- 9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את עלי הגפן. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.2% |
35.4% |
10.3% |
48.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב