דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 85 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד עם קוקוס
שילוב נהדר של שוקולד וקוקוס
  • 1 להמיס את השוקולד עם החמאה, להוסיף אבקת קקאו, סוכר ומים, לערבב ולקרר.
  • 2 לאחר הקירור להוסיף את החלמונים ולערבב. להפריש 3/4 כוס לציפוי.
  • 3 להקציף את החלבונים עם הסוכר.
  • 4 לערבב חצי מתערובת החלבונים עם תערובת השוקולד, ולהוסיף בעדינות בתנועות קיפול את הרום והקמח התופח.
  • 5 לערבב את המחצית השנייה של תערובת החלבונים עם הקוקוס.
  • 6 לשמן תבנית עגולה, לשים את תערובת השוקולד (מסעיף 4) ומעל את תערובת החלבונים עם הקוקוס (מסעיף 5). לעשות שמיניות עם מזלג כדי לערבב מעט את שתי השכבות.
  • 7 לחמם תנור ל- 200 מעלות ולאפות כ- 45 דקות או עד שהעוגה מוכנה.
  • 8 להוציא את העוגה מהתנור, לחמם במיקרו את 3/4 כוס תערובת השוקולד שהשארנו בצד לציפוי ולשפוך מעל העוגה.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 25.1% 8.9% 64.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב