דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת שוקולד עם קוקוס
עוגת שוקולד עם קוקוס
שילוב נהדר של שוקולד וקוקוס

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 85 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להמיס את השוקולד עם החמאה, להוסיף אבקת קקאו, סוכר ומים, לערבב ולקרר.
  • 2 לאחר הקירור להוסיף את החלמונים ולערבב. להפריש 3/4 כוס לציפוי.
  • 3 להקציף את החלבונים עם הסוכר.
  • 4 לערבב חצי מתערובת החלבונים עם תערובת השוקולד, ולהוסיף בעדינות בתנועות קיפול את הרום והקמח התופח.
  • 5 לערבב את המחצית השנייה של תערובת החלבונים עם הקוקוס.
  • 6 לשמן תבנית עגולה, לשים את תערובת השוקולד (מסעיף 4) ומעל את תערובת החלבונים עם הקוקוס (מסעיף 5). לעשות שמיניות עם מזלג כדי לערבב מעט את שתי השכבות.
  • 7 לחמם תנור ל- 200 מעלות ולאפות כ- 45 דקות או עד שהעוגה מוכנה.
  • 8 להוציא את העוגה מהתנור, לחמם במיקרו את 3/4 כוס תערובת השוקולד שהשארנו בצד לציפוי ולשפוך מעל העוגה.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)297350
חלבונים (גרם)5.2 6.14
פחמימות (גרם)3845
מתוכן סוכרים (גרם)23.13 27.29
שומנים (גרם)14.67 17.31
מתוכם שומן רווי (גרם)8.78 10.35
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)116.33 137.26
נתרן (מ"ג)93.73110.6
סיבים תזונתיים (גרם)0.75 0.88
מים (גרם)21.4725.33
ויטמין A (מק"ג)34.2440.4
ויטמין B (מ"ג)0.490.57
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.13
ויטמין B3 (מ"ג)0.060.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.250.3
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.6716.13
ויטמין B12 (מק"ג)0.270.32
ויטמין C (מ"ג)0.280.32
ויטמין D (מק"ג)0.740.88
ויטמין E (מ"ג)0.20.23
ויטמין K (מק"ג)0.070.08
סידן (מ"ג)11.2313.25
ברזל (מ"ג)0.450.53
מגנזיום (מ"ג)4.575.39
זרחן (מ"ג)38.7545.72
אבץ (מ"ג)0.210.25
אשלגן (מ"ג)59.5770.29
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.440.52
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.350.41
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.041.23
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.941.11

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 25.1% 8.9% 64.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?