דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (30 ריבועים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד פירורים
עוגת שוקולד עם פירורי בצק
  • 1 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 במיקסר שמים קמח, סוכר, חמאה וגרידת תפוז לתערובת פירורית.
  • 3 מוסיפים את החלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות.
  • 4 מהדקים 3/4 מהבצק בתבנית (חד פעמית בינונית). אופים במשך 15 דקות עד להזהבה.
  • 5 מכינים את הפירורים.
  • 6 מחזירים את 1/4 הבצק הנותר למיקסר, מוסיפים קמח ומעבדים בלחיצות קצרות עד שהבצק מתפורר.
  • 7 מוסיפים שוקולד צ`יפס ואגוזי מלך ומעבירים למקרר עד להרכבת העוגה.
  • 8 הכנת המלית - ממיסים שוקולד מריר וחלב. מצננים ומוסיפים ביצים.
  • 9 מוזגים את תערובת השוקולד על הבצק האפוי, מפזרים את הפירורים ואופים עוד 20 דקות.
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 33.3% 9.5% 56.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב