מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 374 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
כדורי בשר עם שעועית לבנה
- 1 לקצוץ את הבצל דק.
- 2 לחמם במחבת את השמן ולהכניס את הבצל.
- 3 לטגן אותו עד להשחמה.
- 4 בקערה לשים את הבשר, הבצל המטוגן (כולל השמן הנותר במחבת), חצי מכמות המלח והפלפל השחור, ופירורי הלחם.
- 5 ללוש לתערובת אחידה ולהניח בצד.
- 6 לתוך סיר גדול להכניס את השעועית, הרסק, יתרת התבלינים והמים. להביא לרתיחה.
- 7 ליצור מתערובת הבשר כדורים קטנים ולהכניס לסיר הרותח.
- 8 לבשל עד שהשעועית רכה.
- 9 להגיש עם אורז לבן.
- 10 בתיאבון
- הערות:
- 1 במידה ומשתמשים בשעועית של סנפרוסט - משך הבישול הוא שעה.
- 2 במידה ומשתמשים בשעועית יבשה - יש להשרות לילה קודם ותהליך הבישול ארוך יותר - מעל שעתיים כמעט.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.9% |
10.7% |
35.2% |
45.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב