דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 392 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קבב כבש
קבב עסיסי בתנור עם בורגול
  • 1 הכנת הקבבים: מערבבים היטב את כל מצרכי הקבבים מלבד הסומק (עם שומן כבש כמובן שנותן טעם ועסיסיות), ומשהים למשך כשעה במקרר.
  • 2 בידיים משומנות יוצרים קבבים בצורה הרצויה. את הסומק זורים על הקבבים בשלב זה.
  • 3 הכנת הבורגול: מטגנים את הבצלים ושומרים את השמן בו טוגנו. מערבבים את כל מצרכי הבורגול בתוך שקית קוקי כולל השמן ששמרנו. במקום עלי תרד אפשר להשתמש ב- 2 גזרים מגוררים עם צנוברים וצימוקים).
  • 4 מניחים את הקבבים ואת שקית הבורגול על תבנית לתנור (רצוי מטפלון/קרמי). אופים בתנור בחום של 180-190 מעלות למשך כ- 20 דקות מכוסה בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, בכדי שהבשר והבצל יגירו נוזלים והבשר יתבשל במיצים שלו. אפשר לצלות גם על המנגל. לאחר מכן מסירים את הכיסוי ושוב צולים את הבשר כ- 20 דקות. מתקבל קבב כבש ביתי מהסרטים!
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. יש לשים לב כי יש לטגן את הבצלים לפני הוספתם אל תערובת הבורגול. מספר יחידות הקבבים: 18. מספר מנות הבורגול: 6-8 מנות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.5% 17.8% 31.9% 40.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב