מצרכים למתכון
24 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (12 מנות מכל תבנית)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגת ממרח תמרים ואגוזי מלך קצוצים
- 1 מערבבים את כל המצרכים היבשים בקערה (הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והסוכר החום). מוסיפים את המצרכים הרטובים (הביצים, השמן, ממרח התמרים והמים) ומערבבים עם כף גדולה. מקציפים (אפשר במיקסר ידני) כ- 3 דקות, מוסיפים את האגוזים הקצוצים ומערבבים.
- 2 מתיזים ספריי שמן על שתי תבניות אינגליש קייק ומוזגים את תערובת העוגה לשתי התבניות.
- 3 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שקיסם שנעצנו יוצא יבש.
- 4 מערבביםאת המים הרותחים עם הסוכר וברגע שהעוגה יוצאת מהתנור, בעודה חמה, מזליפים מעל את הסירופ עד שהעוגה נרטבת קלות ומקבלת ברק. לאחר שהעוגה קרה אפשר לפזר עליה אבקת סוכר לפי הטעם. מתקבלת עוגת תמרים ואגוזים מושלמת!
- 5 בתיאבון
ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.9% |
32% |
7.9% |
58.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב