דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 620 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לצ`ו
שקשוקה מהמטבח ההונגרי
  • 1 קוצצים דק את הפלפלים והבצל, ומרסקים את הקישואים בפומפיה.
  • 2 מחממים שמן בסיר. חורכים מעט את הירקות בסיר על אש גבוהה, תוך כדי ערבוב, למשך כ- 3-4 דקות עד שהם מזהיבים מעט.
  • 3 מנמיכים את האש, מכסים את הסיר וממשיכים לאדות עד לריכוך של הפלפלים (כ- 10-15 דקות). מערבבים מדי פעם.
  • 4 מוסיפים לסיר את רסק העגבניות, הפלפל הלבן, הפפריקה והמלח לפי הטעם ובוחשים היטב. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה, וממשיכים לבשל בסיר פתוח כ- 5 דקות.
  • 5 טורפים את הביצים ומוסיפים אותם לסיר תוך כדי ערבוב, וממשיכים לבשל על אש בינונית למשך כ- 5 דקות.
  • 6 לחילופין, אפשר להכין את השקשוקה בסגנון הקלאסי (מרוקאי/טריפוליטאי). בסיר רחב או מחבת, את הביצים שוברים ישר על הבלילה מבלי לערבב, וממשיכים לאדות על אש נמוכה בסיר מכוסה כ- 10 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 18.7% 18.1% 55.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב