דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 212 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
תפו"א מוקרמים בפסטו וגבינה
מעדן תפו"א בקרם פסטו וגבינה
  • 1 מכינים את הפסטו: מכניסים את כל חומרי הפסטו פרט לשמן, המלח והפלפל למעבד מזון. מעבדים תוך כדי הוספה של השמן בזילוף עדין עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • 2 מכינים את תפוחי האדמה: קולפים אם רוצים, ואם לא - אז מקרצפים היטב בסבון. שולחים בכלי אטום למיקרוגל לריכוך מלא (כ- 10 דקות בעוצמה מקסימלית). ניתן ואף מומלץ לשים בתנור במקום, אבל זה ארוך בהרבה - יש לעטוף את התפו"א היטב בנייר כסף, עם הצד המבריק פונה פנימה ולשים לתנור לחום גבוה עד לריכוך מלא - לוקח כ- 40-50 דקות, תלוי בתנור.
  • 3 כשהם רכים, מוציאים את התפו"א מהמיקרו/תנור, וחוצים כל אחד לרוחב. מניחים בתבנית עם הצד השטוח למעלה, ובעזרת הצד הקמור של כף, דופקים בעדינות ליצירת גומה בכל מחצית.
  • 4 כל גומה ממלאים בכף פסטו. מפזרים על כל העסק את הגבינה ושולחים להקרמה בתנור, כ- 6-7 דקות על חום מקסימלי.
  • 5 מפזרים מעל את הפפריקה ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 17.3% 13.3% 62.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב