דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (14 יחידות מאפינס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס שוקולד ודובדבנים
מאפינס שוקולד בשילוב דובדבנים
  • 1 ממסים במיקרו בפולסים קצרים את השוקולד, החמאה והחלב יחד ומערבבים לתערובת אחידה. מבליעים בסוף במהירות את אחד החלמונים.
  • 2 בקערה נפרדת מקציפים את חלבוני הביצים יחד עם הסוכר בהדרגה לקצף רך ויציב. מוסיפים את 2 החלמונים הנותרים ומקציפים עד שהקצף בהיר.
  • 3 מורידים את עוצמת ההקצפה לנמוכה, מוסיפים את תערובת השוקולד + 2 כפות שמן ובסוף מוסיפים את החומרים היבשים בתנועות קיפול (סוכר, קמח תופח וקמח שקדים - שקדים מולבנים טחונים).
  • 4 מרפדים תבנית מאפינס בניירות ומשמנים קלות.
  • 5 יוצקים את הבלילה עד כ- 3/4 מגובה הניירות בערך, ומטמיעים בכל מאפין כ- 4 דובדבנים (להשתמש בדובדבנים בלי חרצנים מתוך צנצנת דובדבנים עם סירופ. במקום הדובדבנים אפשר להוסיף שוקולד
  • צ`יפס, טיפות ריבת חלב, אגוזים או כל תוספת אחרת).
  • 6 אופים בחום של 160 מעלות כ- 15 עד 20 דקות. רצוי לא לייבש יותר מדי!
  • 7 בהצלחה ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 32.6% 10.4% 54.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב