מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 266 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מוקפץ מעט שונה עם בשר עגל
- 1 מבשלים את הנודלס לפי ההוראות על גבי האריזה ומסננים.
- 2 מחממים את השמן במחבת, מטגנים את נתחי השניצל עד שהוא משנה את צבעו לאפור ומניחים בצלחת על נייר סופג (יש להשתמש ב- 6 נתחי שניצל עגל חתוך לרצועות, שטוף ומסונן).
- 3 בסיר שטוח ורחב מטגנים בשמן את הירקות עד לריכוך ולהזהבה. מוסיפים את נתחי העגל והתבלינים, ומערבבים. מוסיפים את הנודלס לעוד כ- 5 דקות ומערבבים.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר להוסיף לנודלס גם רוטב סויה.
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.1% |
27.2% |
39.1% |
30.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב