דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 266 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות)

  • הנודלס
  • נודלס להקפצה - אריזת ניילון (200 גרם)
  • חזה העגל
  • חזה עגל - 800 גרם
    6 נתחי שניצל עגל
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    לטיגון
  • שאר המצרכים
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    חתוך לרצועות
  • גזרים - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
    קלופים וחתוכים לרצועות
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לרצועות
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    לטיגון הירקות
  • מלח - כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
  • פפריקה - 1/2 כפית שטוחה
    מתוקה
  • פפריקה - 1/4 כפית שטוחה
    חריפה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מוקפץ נודלס עם שניצל עגל
מוקפץ מעט שונה עם בשר עגל
  • 1 מבשלים את הנודלס לפי ההוראות על גבי האריזה ומסננים.
  • 2 מחממים את השמן במחבת, מטגנים את נתחי השניצל עד שהוא משנה את צבעו לאפור ומניחים בצלחת על נייר סופג (יש להשתמש ב- 6 נתחי שניצל עגל חתוך לרצועות, שטוף ומסונן).
  • 3 בסיר שטוח ורחב מטגנים בשמן את הירקות עד לריכוך ולהזהבה. מוסיפים את נתחי העגל והתבלינים, ומערבבים. מוסיפים את הנודלס לעוד כ- 5 דקות ומערבבים.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף לנודלס גם רוטב סויה.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 27.2% 39.1% 30.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב