דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מוקפץ מעט שונה עם בשר עגל

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 266 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות)

  • הנודלס
  • נודלס להקפצה - אריזת ניילון (200 גרם)
  • חזה העגל
  • חזה עגל - 800 גרם
    6 נתחי שניצל עגל
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    לטיגון
  • שאר המצרכים
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    חתוך לרצועות
  • גזרים - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
    קלופים וחתוכים לרצועות
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לרצועות
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    לטיגון הירקות
  • מלח - כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
  • פפריקה - 1/2 כפית שטוחה
    מתוקה
  • פפריקה - 1/4 כפית שטוחה
    חריפה
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הנודלס לפי ההוראות על גבי האריזה ומסננים.
  • 2 מחממים את השמן במחבת, מטגנים את נתחי השניצל עד שהוא משנה את צבעו לאפור ומניחים בצלחת על נייר סופג (יש להשתמש ב- 6 נתחי שניצל עגל חתוך לרצועות, שטוף ומסונן).
  • 3 בסיר שטוח ורחב מטגנים בשמן את הירקות עד לריכוך ולהזהבה. מוסיפים את נתחי העגל והתבלינים, ומערבבים. מוסיפים את הנודלס לעוד כ- 5 דקות ומערבבים.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף לנודלס גם רוטב סויה.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)562212
חלבונים (גרם)41.36 15.57
פחמימות (גרם)3212
מתוכן סוכרים (גרם)3.71 1.4
שומנים (גרם)28.82 10.85
מתוכם שומן רווי (גרם)9.21 3.47
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.070.03
כולסטרול (מ"ג)150.67 56.71
נתרן (מ"ג)741.91279.26
סיבים תזונתיים (גרם)3.24 1.22
מים (גרם)156.1458.77
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)384.68144.8
ויטמין B (מ"ג)13.765.18
ויטמין B1 (מ"ג)0.130.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.430.16
ויטמין B3 (מ"ג)11.134.19
ויטמין B5 (מ"ג)1.520.57
ויטמין B6 (מ"ג)0.520.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)31.2211.75
ויטמין B12 (מק"ג)1.770.67
ויטמין C (מ"ג)55.520.89
ויטמין E (מ"ג)1.020.39
ויטמין K (מק"ג)7.552.84
סידן (מ"ג)32.7112.31
ברזל (מ"ג)1.490.56
מגנזיום (מ"ג)36.9413.9
זרחן (מ"ג)280.69105.66
אבץ (מ"ג)5.031.89
אשלגן (מ"ג)550.31207.14
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.610.61
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.370.51
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)10.74.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)9.253.48

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 27.2% 39.1% 30.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.41 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.