דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (12-14 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שוקולד מנצחת
עוגת שוקולד אהובה על כולם
  • 1 מערבבים בעזרת קערה ומטרפה ידנית או כף (כן, כן, פשוט וקל ללא מיקסר) את כל מצרכי העוגה.
  • 2 משמנים תבנית עגולה 24-26 ס"מ, מוזגים את תערובת העוגה לתבנית ואופים בחום בינוני של 170 מעלות למשך כ- 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • 3 בזמן הזה ממיסים במיקרוגל את כל מצרכי גנאש השוקולד למשך כדקה - עד לקבלת גנאש אחיד. כשהעוגה יוצאת חמה מהתנור, מצפים אותה בגאנש הטעים.
  • 4 ניתן לקשט איך שאוהבים: קוקוס, דובדבנים מסוכרים ועוד.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה 24-26 ס"מ.

עוגה קלה להכנה ותמיד קוצרת מחמאות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39.1% 7.9% 53%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב