דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 510 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אטריות אורז מוקפצות עם חזה עוף וירקות
מנה מושלמת ישירות מהמחבת
  • 1 מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים מהמים.
  • 2 מערבבים את כל חומרי המשרה (ג`ינג`ר טחון, 4 שיני שום כתושות, דבש, סילאן, רוטב סויה (לפי טעם המליחות הרצוי), רוטב טריאקי ופפריקה מתוקה), ומשרים בו את העוף למשך חצי שעה-שעה (2-3 פרפרים של חזה עוף - מנוקים וחתוכים לרצועות קצרות).
  • 3 בינתיים, מחממים את השמן בווק/מחבת גדולה ומטגנים בו את הפלפלים על אש נמוכה-בינונית כ- 10 דקות עד לריכוך חלקי והתחלת הזהבה. מוסיפים את הבצל ומזהיבים. כאשר הבצל זהוב, מוסיפים את השעועית וממשיכים להקפיץ למשך כמה דקות על אש נמוכה. מוסיפים את הגזר. מוציאים את רצועות העוף מהמשרה, ושומרים את נוזלי המשרה בצד. מוסיפים את רצועות העוף פנימה, ממשיכים להקפיץ, ואחרי כ- 2-3 דקות מוסיפים את 5 שיני השום הפרוסות והפטריות הפרוסות.
  • 4 ממשיכים להקפיץ למשך כ- 5 דקות, עד שרצועות העוף (וכך גם שאר הירקות) התרככו. יוצקים פנימה את נוזלי המשרה, הפטרוזיליה הקצוצה והאטריות ומערבבים הכל היטב.
  • 5 מתקנים תיבול במידת הצורך עם מלח ופלפל שחור, מקפיצים עוד למשך כ- 5 דקות - וזוללים!
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 13.1% 41.2% 43.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב