דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (כ- 20 פרוסות מ- 2 חלות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חלות מתוקות
חלה לשבת עם צימוקים ופרג
  • 1 לשים לבצק רך אך לא דביק את הקמח, הביצה, חלמון הביצה, הסוכר, פודינג הוניל, השמרים היבשים, השמן והמים. לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח והצימוקים, וממשיכים ללוש מספר דקות. מכסים ומתפיחים כשעה.
  • 2 על משטח מעט מקומח מחלקים את הבצק ל- 6 או 8 כדורים (תלוי בסוג הקליעה שרוצים). מכסים ומתפיחים שוב למשך כרבע שעה.
  • 3 מכל כדור יוצרים צורה של נקניק - קולעים צמות לשתי חלות. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים שוב עד להכפלת נפח (כחצי שעה).
  • 4 מורחים ביצה טרופה, מפזרים מעל פרג או שומשום ואופים בחום של 180 מעלות למשך כרבע שעה עד להזהבה.
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמני ההתפחה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 9.4% 11.5% 78.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב