דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חלות מתוקות
חלות מתוקות
חלות מתוקות
חלה לשבת עם צימוקים ופרג

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (כ- 20 פרוסות מ- 2 חלות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשים לבצק רך אך לא דביק את הקמח, הביצה, חלמון הביצה, הסוכר, פודינג הוניל, השמרים היבשים, השמן והמים. לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח והצימוקים, וממשיכים ללוש מספר דקות. מכסים ומתפיחים כשעה.
  • 2 על משטח מעט מקומח מחלקים את הבצק ל- 6 או 8 כדורים (תלוי בסוג הקליעה שרוצים). מכסים ומתפיחים שוב למשך כרבע שעה.
  • 3 מכל כדור יוצרים צורה של נקניק - קולעים צמות לשתי חלות. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים שוב עד להכפלת נפח (כחצי שעה).
  • 4 מורחים ביצה טרופה, מפזרים מעל פרג או שומשום ואופים בחום של 180 מעלות למשך כרבע שעה עד להזהבה.
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמני ההתפחה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)259263
חלבונים (גרם)6.62 6.75
פחמימות (גרם)4646
מתוכן סוכרים (גרם)5.96 6.07
שומנים (גרם)5.43 5.53
מתוכם שומן רווי (גרם)0.58 0.59
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)31.34 31.93
נתרן (מ"ג)199.16202.92
סיבים תזונתיים (גרם)0.21 0.21
מים (גרם)32.2332.84
ויטמין A (מק"ג)12.7112.95
ויטמין B (מ"ג)0.590.6
ויטמין B1 (מ"ג)0.220.23
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.17
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.120.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)24.1124.57
ויטמין B12 (מק"ג)0.070.07
ויטמין C (מ"ג)3.083.14
ויטמין D (מק"ג)0.170.17
ויטמין E (מ"ג)0.090.09
ויטמין K (מק"ג)0.110.11
סידן (מ"ג)61.4162.57
ברזל (מ"ג)1.621.65
מגנזיום (מ"ג)1.881.92
זרחן (מ"ג)65.3466.57
אבץ (מ"ג)0.110.11
אשלגן (מ"ג)27.5728.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.150.15
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.320.32
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.290.3

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 9.4% 11.5% 78.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.1 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.