דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 423 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ניוקי עם רוטב ירקות וחזה הודו
טעים: השילוב של הניוקי וחזה ההודו
  • 1 מקלפים בצל, שום, גזר וקישוא. חותכים בצל ושום לקוביות קטנות. מגרדים בפומפיה גזר וקישוא.
  • 2 במחבת גדולה מחממים שמן. מתחילים בטיגון בצל ושום, ואחרי שהם מזהיבים - מוסיפים גזר וקישוא מגוררים. מערבבים היטב ומטגנים יחד כ- 10 דקות.
  • 3 בינתיים מרתיחים מים בסיר בינוני. כשהם רתחו, ממליחים ומוסיפים ניוקי. מבשלים לפי הוראות היצרן או עד שהניוקי מתחיל לצוף. את הניוקי המוכן מעבירים בינתיים לכלי הגשה.
  • 4 שוטפים חזה הודו וחותכים לחתיכות קטנות. מוסיפים את החתיכות לתערובת הירקות, מערבבים ומטגנים יחד כ- 10 דקות עד שהבשר הופך מורדרד ללבן.
  • 5 מתבלים, מוסיפים קופסא קטנה של רסק עגבניות, מערבבים ומבשלים הכל יחד 5 דקות נוספות. חותכים באמצע חתיכת בשר אחת על מנת לוודא שהוא מוכן (לבן גם מבפנים).
  • 6 מגישים כל עוד חם. אם רוצים אפשר לפזר מעל בזיליקום קצוץ.
  • הערות:
  • 1 אפשר להשתמש בכל ירק שיש במקרר.
  • 2 במקום קופסת רסק עגבניות קטנה אפשר להשתמש בכוס מחית עגבניות פסטה. אם הרוטב יוצא סמיך מדי אפשר לדלל אותו עם מעט מים פושרים.
  • 3 אפשר להחליף חזה הודו בחזה עוף.
  • 4 הרוטב הזה מתאים לכל סוגי פסטה, לא רק לניוקי.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 3.6% 28.9% 65.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.04 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב