דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 494 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג אמנון עם ירקות
תבשיל דגים עם ירקות
  • 1 לשטוף היטב את הדגים הפרוסים ולייבש (כל יחידת פילה שווה כ- 200 גרם).
  • 2 במחבת גדולה או בסוטג` לסדר בתחתית: גזר, פלפלים, עגבניות, פלפל ירוק חריף ושום פרוס.
  • 3 לסדר את הדגים ולכסות אותם עם הירקות.
  • 4 להוסיף את התבלינים והשמן (שימו לב לכמות השמן הנמוכה יחסית).
  • 5 להתחיל את הבישול על להבה גבוהה.
  • 6 לאחר רתיחה לקצוץ את הכוסברה ולפזר על הדגים.
  • 7 לטעום ולתבל בהתאם לטעם האישי.
  • 8 להעביר ללהבה נמוכה ולבשל כ- 40 דקות.
  • 9 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הפלפל הכתום.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 11.4% 60.7% 22.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב