דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (20 יחידות קנלוני)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קנלוני גבינה
קנלוני ברוטב שמנת
  • הכנת התערובת:
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפטריות והתימין, מערבבים היטב, ומפזרים את קוביות החמאה.
  • 2 מטגנים על אש בינונית ומערבבים מדי פעם, עד שנוזלי הפטריות מתאדים. מוסיפים יין לבן, מוסקט ובזיליקום ומערבבים. כאשר שוב הנוזלים התאדו, מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהאש.
  • הכנת הרוטב:
  • 1 מחממים את השמנת בסיר קטן עד לסף רתיחה. מנמיכים להבה, מוסיפים את הפרמזן ומערבבים היטב.
  • 2 מתבלים במלח ופלפל, מחכים כחצי דקה (תוך ערבוב) ומסירים מהאש.
  • הרכבת המנה:
  • 1 מערבבים בקערה את כל הגבינות ופירורי הלחם של המילוי, מוסיפים את תערובת הפטריות החמה ומערבבים היטב.
  • 2 ממלאים את הקנלוני בתערובת בעזרת שקית זילוף/כפית/סכין. שופכים חצי מהרוטב לתבנית, עליה מסדרים את הקנלוני, ומעליהם יוצקים את יתר הרוטב.
  • 3 מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות. אופים בהתחלה 30-35 דקות כאשר התבנית מכוסה בנייר אלומיניום.
  • 4 מסירים את הנייר ואופים בחום של 200-220 עוד כ- 10 דקות או עד להזהבה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין גם עם רוטב רוזה (להוסיף עגבניות לרוטב השמנת - ראו תמונה שנייה במתכון).

ציוד נדרש: לגבי התבנית - פורצלן הכי הכי טוב (אבל קשה לנקות בדרך כלל...). גם תבנית מתכת טובה. תבנית חד פעמית טיפה פחות טובה, אבל זה גם עובד.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול. אני השתמשתי ב- 20 יחידות קנלוני. בחבילה יש מעט יותר, כך שייתכן שהמילוי לא יספיק לכם לחבילה שלמה (תלוי בכמות המלית שתשימו).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 20.1% 22% 54.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב