דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 376 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק חרירה
מרק מרוקאי מזין עם בשר
  • 1 מטגנים את הבצל עם השמן, מוסיפים את הבשר (עדיף בשר שריר קדמי מאשר כתף) ומטגנים עד סגירה. מוסיפים את החומוס (אפשר גם חומוס מקופסת שימורים), העדשים, העגבניות, הכרפס, כף אבקת מרק עוף, פלפל אנגלי ומעט כורכום. ממלאים מים בגובה חצי הסיר ומביאים לרתיחה.
  • 2 מבשלים כרבע שעה מעל להבה גבוהה, מנמיכים ומבשלים כשעה (רצוי לבדוק שהבשר והחומוס רכים).
  • 3 בקערה קטנה מערבבים את הקמח, כף אבקת מרק, כמון, פלפל שחור, מיץ לימון וכוס אחת של מים. מערבבים היטב שלא יהיו גושים.
  • 4 כאשר המרק רותח מוסיפים את הרביכה ומערבבים היטב.
  • 5 מביאים לרתיחה, מוסיפים את הכוסברה וממשיכים לבשל עוד כ- 5 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הפלפל האנגלי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 14.6% 40.9% 36.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב