מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 272 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מרק בורשט גרוזיני
- 1 מבשלים את חתיכות הבשר (אפשר להשתמש גם בבשר מס` 2 - צלעות) בסיר נפרד בישול חלקי, כמעט מלא (כשעתיים).
- 2 בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן קלות. מוסיפים לטיגון את התבלינים לפתיחת טעמים. מוסיפים 3 ליטר מים, מביאים לרתיחה ומבשלים עם הבשר עוד כרבע שעה עד חצי שעה (בודקים מדי פעם את הבשר, אם כבר התבשל נוכל להוסיף את הירקות).
- 3 מוסיפים לסיר את הירקות (חוץ מהכרוב) וממשיכים בבישול. לאחר כרבע שעה מוסיפים את הכרוב, הכוסברה, השמיר, הפטרוזיליה, רסק העגבניות, עלי הדפנה, אבקת מרק העוף והמלח.
- 4 מבשלים עד ריכוך מלא של כל הירקות... והבורשט מוכן!
- 5 בהצלחה ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.1% |
15.4% |
32% |
44.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב