דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת טורט תפוזים
עוגת טורט תפוזים לאירוח
  • 1 מקציפים את החלמונים עם הסוכר, סוכר הוניל, אבקת האפייה וגרידת התפוז, ומוסיפים לאט גם את מיץ התפוזים והשמן.
  • 2 מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
  • 3 מקפלים את שתי הקציפות אחת לתוך השנייה. מוסיפים את הקמח ומקפלים היטב.
  • 4 יוצקים לתבנית עוגה בקוטר 26 ס"מ (קוגלהוף עם חור באמצע), ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170-180 מעלות למשך כ- 60-70 דקות, כאשר כחצי מהזמן הזה יש לכסות מלמעלה בנייר אפייה כדי למנוע השחמת יתר.
  • 5 תיהנו מעוגת טורט תפוזים נהדרת וחמה חיוך

ציוד נדרש: תבנית עוגה בקוטר 26 ס"מ (קוגלהוף עם חור באמצע). אם מכינים בתבנית בצורה אחרת, זמן האפייה עשוי להשתנות משמעותית. למשל, בתבנית נמוכה ורחבה זמן האפייה צריך להתקצר, אחרת העוגה תתייבש.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 24% 9.6% 65.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב