דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 263 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

  • האורז
  • אורז בסמטי - 2 כוסות - סה"כ (292 גרם)
  • הירקות המוקפצים
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    קצוץ דק
  • שמן קנולה - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
    לטיגון
  • גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
    מגורדים בפומפיה
  • כרוב - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (770 גרם)
    קצוץ דק
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    קצוץ לקוביות
  • ביצה - 2 Medium
  • רוטב סויה - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
  • סוכר - 2 כפות שטוחות - סה"כ (30 גרם)
  • שומשום - כף (12 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז עם מגוון ירקות מוקפצים בווק
תוספת מזינה לארוחה
  • 1 מכינים אורז לבן רגיל בסיר לפי הוראות ההכנה.
  • 2 מקפיצים את הבצל הקצוץ בווק עם השמן, לאחר שהוא משחים, מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים עוד עד אשר הירקות מתרככים מעט ומשחימים.
  • 3 מוסיפים את את הביצים לתערובת הירקות, ומערבבים היטב עד אשר הן מתקשות.
  • 4 מוסיפים את רוטב הסויה, הסוכר ולבסוף את השומשום.
  • 5 את תערובת הירקות מוסיפים לאורז הלבן המוכן, מערבבים ומגישים!
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.1% 16.7% 13.3% 60.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב