דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (כ- 20 חיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חיתוכיות טריקולד
קינוח שוקולדי במיוחד
  • 1 ממיסים 250 גרם מהשוקולד המריר עם 60 גרם חמאה בבן-מארי (סיר מעל סיר, המסה באדים). יוצקים את השוקולד הנוזלי לתוך תבנית (תבנית 20X20 - דופקים את התבנית בעדינות בשולחן בשביל שהשוקולד ייצור שכבה ישרה) ומעבירים למקרר.
  • 2 ממיסים את שוקולד החלב עם הנוטלה באותו האופן. מצננים את התערובת החמה, מחכים שהשוקולד המריר יתייצב, יוצקים עליו את תערובת שוקולד החלב + הנוטלה (שוב מיישרים) ומחזירים למקרר.
  • 3 ממיסים את השוקולד הלבן עם 20 גרם חמאה באותה הצורה. מצננים את התערובת החמה, מחכים שהשכבה השנייה תתייצב, ויוצקים עליה את תערובת השוקולד הלבן, מיישרים ומחזירים למקרר.
  • 4 לקישוט - לא חובה: ממיסים את 50 הגרם הנוספים של השוקולד המריר עם 20 הגרם הנותרים של החמאה, בסיר מעל סיר. את התערובת הנוזלית מעבירים לשקית זילוף, ומזלפים פסים יפים על שכבת השוקולד הלבן.
  • 5 טובלים סכין חדה במים חמים וחותכים את הקינוח לקוביות. שומרים בקירור. מוציאים את החיתוכיות מהמקרר כ- 20 דקות לפני ההגשה.
  • 6 הטריקולד מוכן - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 20X20 - החיתוכיות תצאנה נמוכות יותר מאלו שבתמונה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 40.4% 6.6% 52.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.68 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב