דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 197 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עלי פילו ממולאים בשר וירקות
חטיף בשר להגשה
  • 1 להפשיר את עלי הפילו לילה מראש במקרר.
  • 2 לחתוך לרצועות כרוב, גמבה ופלפל צהוב, ולקלף ולגרד גזר.
  • 3 לצקת למחבת 2 כפות שמן ולטגן קלות את הירקות.
  • 4 להוסיף 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית כורכום ו- 1/4 כפית פלפל שחור. להמשיך לבשל עד לאידוי הנוזלים ולריכוך (כ- 1/4 שעה).
  • 5 לצקת 2 כפות שמן למחבת, להוסיף בשר, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור ו- 1/2 כפית פפריקה מתוקה.
  • 6 להמשיך לטגן 10 דקות תוך כדי ערבוב.
  • 7 לערבב בשר עם ירקות בקערה אחת, לצנן מעט.
  • 8 לפרוס את עלי הפילו על מגבת לחה, לרסס כל עלה בספריי שמן, למלא בשתי כפות מילוי ולסגור (סגירה ראשונית מהצדדים כלפי פנים וגלגול לרול).
  • 9 לטגן עד להשחמה קלה עם כחצי כוס שמן.
  • 10 להניח על נייר סופג.
  • 11 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 19.8% 15.6% 60.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב