דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 199 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סלט בורגול בתוספת רצועות בשר עגל
ארוחת צהריים טעימה ביותר
  • 1 להכנת הסלט: מרתיחים 2 ליטר מים בסיר, מכבים את הגז, מוסיפים את הבורגול לסיר ומשרים עד ריכוך והכפלת הנפח, כ- 10 דקות ומסננים.
  • 2 מעבירים לקערה את הבורגול המסונן + הפטרוזיליה, העגבניות, הצנוברים, הבצל הירוק, המלח, שמן הזית מיץ הלימון. מערבבים.
  • 3 לרצועות העגל: מערבבים בקערה כף רוטב סויה, שמן זית וסודה לשתייה.
  • 4 מוסיפים את רצועות העגל, מערבבים ומשרים לכמה דקות לספיגת טעמים.
  • 5 מחממים מחבת פסים.
  • 6 מניחים את רצועות העגל במחבת 2-3 דקות כל צד עד השחמה קלה ופסים בולטים על בשר העגל.
  • 7 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להשתתמש בחלקים הרזים של העגל (סינטה, כתף, פילה, פילה מדומה).

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 30.3% 33.7% 29.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב