דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (כ- 20 לביבות מתוקות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות גבינה מתוקות עם פירות יבשים
לביבות גבינה מתוקות
  • 1 בקערה מערבבים את הגבינה, הביצה, הסוכר, סוכר הוניל, המלח והקמח המנופה, ומערבבים.
  • 2 מוסיפים את הפירות היבשים (סה"כ כמות של 3/4 כוס) בשלל צבעים החתוכים לקוביות קטנות, ומערבבים שוב.
  • 3 מרטיבים את הידיים, יוצרים לביבות שטוחות בגודל הרצוי ומטגנים על אש בינונית במעט שמן במשך כמה דקות על כל צד.
  • 4 מעבירים אל צלחת מרופדת במגבות נייר שיספגו את עודפי השמן.
  • 5 מגישים את הלביבות חמות או קרות עם יוגורט, ריבה, דבש או כל תוספת אחרת שאוהבים.
  • 6 לביבות הגבינה מוכנות - בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 אפשר להשמיט את הפירות היבשים מהמתכון אבל לדעתי הם מוסיפים הרבה עניין.
  • 2 אם התערובת יוצאת דביקה מדי ואי אפשר לעבוד איתה אפילו עם ידיים רטובות, תוסיפו עוד קצת קמח.
טיפ למתכון
מומלץ לטגן עם מחבת טפלון שלא מצריכה שימוש רב בשמן בעת הטיגון. מומלץ להגיש לצד תותי שדה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 13% 23.5% 62.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב