דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לביבות גבינה מתוקות עם פירות יבשים
לביבות גבינה מתוקות עם פירות יבשים
לביבות גבינה מתוקות עם פירות יבשים
לביבות גבינה מתוקות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (כ- 20 לביבות מתוקות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערה מערבבים את הגבינה, הביצה, הסוכר, סוכר הוניל, המלח והקמח המנופה, ומערבבים.
  • 2 מוסיפים את הפירות היבשים (סה"כ כמות של 3/4 כוס) בשלל צבעים החתוכים לקוביות קטנות, ומערבבים שוב.
  • 3 מרטיבים את הידיים, יוצרים לביבות שטוחות בגודל הרצוי ומטגנים על אש בינונית במעט שמן במשך כמה דקות על כל צד.
  • 4 מעבירים אל צלחת מרופדת במגבות נייר שיספגו את עודפי השמן.
  • 5 מגישים את הלביבות חמות או קרות עם יוגורט, ריבה, דבש או כל תוספת אחרת שאוהבים.
  • 6 לביבות הגבינה מוכנות - בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 אפשר להשמיט את הפירות היבשים מהמתכון אבל לדעתי הם מוסיפים הרבה עניין.
  • 2 אם התערובת יוצאת דביקה מדי ואי אפשר לעבוד איתה אפילו עם ידיים רטובות, תוסיפו עוד קצת קמח.
טיפ למתכון
מומלץ לטגן עם מחבת טפלון שלא מצריכה שימוש רב בשמן בעת הטיגון. מומלץ להגיש לצד תותי שדה.
עוד הצעות למתכונים

כנסו לבלוג המרכיב הסודי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)91213
חלבונים (גרם)4.66 10.88
פחמימות (גרם)1329
מתוכן סוכרים (גרם)2.04 4.78
שומנים (גרם)2.57 6.02
מתוכם שומן רווי (גרם)0.9 2.1
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)14.54 33.97
נתרן (מ"ג)63.66148.75
סיבים תזונתיים (גרם)0.12 0.29
מים (גרם)2.525.88
ויטמין A (מק"ג)6.4415.05
ויטמין B (מ"ג)0.10.24
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.463.42
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.06
ויטמין C (מ"ג)0.010.02
ויטמין D (מק"ג)0.060.14
ויטמין E (מ"ג)0.070.17
ויטמין K (מק"ג)0.040.09
סידן (מ"ג)30.9672.34
ברזל (מ"ג)0.080.18
מגנזיום (מ"ג)0.671.56
זרחן (מ"ג)6.4515.07
אבץ (מ"ג)0.040.1
אשלגן (מ"ג)15.6636.59
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.110.25
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.10.23

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 13% 23.5% 62.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.